16 d’abr. 2011

VICTÒRIA I QUARTA PLAÇA!!

Apassionant i merescuda victòria del CN Mataró QUADIS en el partit de la jornada 21 de la Divisió d'Honor masculina davant del Sabadell per 10 a 7.

A falta de dues jornades les coses estaven empatades. I tot passava pel dia d'avui, en l'importantíssim partit davant del CN Sabadell que arribava al Maresme en igualtat de punts (35) i el "goal-average" particular a favor degut a la victòria en el partit d'anada per 12-10.
      Així doncs no hi havia lloc per equívocs. Calia guanyar, indiscutible, i si es feia per més de 2 gols, llavors seria intranscendent l'última jornada.

Dos quarts de sis de la tarda. Piscina Joan Serra amb una grada plena a vessar i ambient de gran partit. Tensió i nervis abans de començar... i som'hi!!

Els jugadors del QUADIS han començat realment inspirats i amb gran efectivitat s'han distanciat amb un primer parcial de 4-0. Els del Vallès no són rival fàcil (en aquesta Divisió d'Honor ningú ho és) i s'han aplicat amb més contundència per contrarrestar l'inici fulgurant dels homes de Beto Fernàndez. Al descans resultat de 5-4 a favor del QUADIS. Tot per decidir.

En la repressa els jugadors del Sabadell han decidit posar-ho tot a l'aigua i el joc s'ha anat endurint fins a l'extrem que després d'un gol en superioritat del QUADIS, Romain Blairy ha respòs violentament a una agressió prèvia d'Enric Moreno i s'ha generat una petita trifulca dins l'aigua. Decisió salomònica dels àrbitres i expulsió definitiva amb substitució als 4 minuts de tots dos jugadors.

I així s'ha entrat a l'últim quart, encara amb un jugador menys per cada equip, i 8-5 al marcador. Vuit minuts finals d'infart on tot l'equip ha donat la resta acompanyats d'una grada plena de gom a gom.
         El QUADIS sabia el què es jugava i no ho ha deixat escapar, amb un immens Jordi Fernàndez sota pals que ha abortat amb la seva defensa tots els intents finals d'un Sabadell a la desesperada.
          Un 2-2 en aquest darrer quart que finiquita el partit amb 10-7 a favor del QUADIS i assegura la tan lluitada quarta plaça que dóna accés al playoff pel títol.

En el següent enllaç trobareu la fitxa del fitxa del partit.