8 de maig 2012

EL QUADIS EN SUMA 3 MÉS

El passat dissabte el CN Mataró QUADIS va aconseguir una treballada victòria davant del CN Montjuic per 8-7.

Tot i un inici molt fort del QUADIS que dominava 3-0 en finalitzar el primer quart, els jugadors del Montjuic van anar esgarrapant la diferència i, tot i igualar el partit a 3, es va arribar amb un 4-3 favorable al QUADIS a la mitja part.

En el tercer quart novament el QUADIS va marxar de tres gols, amb penal fallat inclòs, però en un intercanvi de gols en les acaballes de la part va deixar tot per decidir en l'últim quart amb un 7-6 a l'electrònic.

Empat del Montjuic només començar i amb el partit ja en el tram final, un darrer gol del QUADIS, acompanyat d'un seguit de fermes defenses sentenciaven amb el 8-7 definitiu.

Victòria i 3 punts més per un QUADIS que s'aferra a la cinquena plaça i que disposa de 5 punts de marge amb el següent classificat, el WP Navarra, amb només 6 punts per disputar.

En els següents enllaços podeu accedir al partit del QUADIS, que va ser emès per la Xarxa de Televisions Locals a través de XS Sports, gràcies a m1tv. En el primer video, el partit comença a partir del minut 20.